En kommersiell marknadsplats

ALLABYGGFIRMOR.SE är en kommersiell marknadsplats som förenklar sökandet efter både byggföretag för våra besökare och kunder för våra partners.

Här erbjuder våra partners tusentals kundnära produkter och tjänster som ger dig tillgång till det du behöver för att få jobbet gjort.

Vi är säkra på att bra byggföretag, hantverkare och snickare inte alltid finns runt hörnet. Därför anser vi att det ska vara lätt att hitta och fråga.

Gratis!

Tjänsten är gratis för alla besökare. Det är också gratis att söka i byggföretagskatalogen, kontakta ett specifikt företag eller begära en offert utan krångligheter.

Partnerskap

Alla företag kan vara partner med ALLABYGGFIRMOR.SE, och som partner får du möjligheter att hitta fler kunder och få fler affärer. Du startar ett samarbete genom att registrera en annons om ditt företag hos oss.

Vem driver tjänsten?

ALLABYGGFIRMOR.SE är skapad från grunden för den moderna vardagen. Bakom tjänsten står IT-företaget ITeGAMAX som med sina tekniska resurser utvecklar en plattform baserad på data, artificiell intelligens och automation.